Skoleindskrivning 2018/19

OBS OBS OBS OBS

Du kan nu skrive dit barn ind til skoleåret 2018/19. Du kan indskrive dit barn på www.kk.dk/skoleindskrivning - fristen for indskrivning er d. 15. december 2017.

For at indskrive dit barn skal du bruge dit nem-id. Hvis du har spørgsmål til indskrivningen eller har brug for support, er du mere end velkommen til at henvende dig på skolens kontor på tlf. 32575104.

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Dbh

Anni Green Sandhagen

Skoleleder

6.V udsmykker betongrinsene

6.v har sammen med to andre skoleklasser i København udsmykket terrorværn i samarbejde med Billedskolen og Københavns Miljø og Teknikforvaltning. Resultaterne er spektakulære og fantasifulde. 

Torsdag den 12. oktober var vi til FERNISERING med taler, af bl.a. Børne- og Ungeborgmester Pia Allerslev, der takkede eleverne for deres bidrag til København.  Eleverne fik lækre burgere og juice - en dejlig formiddag på Nytorv. Betongrisene kan fra i dag ses på  Nytorv, Gammel Torv og Rådhuspladsen. Læg vejen forbi og se de fine kunstværker. 

Læs og se mere om projektet på nedenstående links. 

https://www.tv2lorry.dk/artikel/skoleelever-dekorerer-betongrise-i-byen

http://www.billedskolen.kk.dk/aktivitet/partnerskabs-projekter/naar-betongrise-faar-vinger-og-tankerne-faar-luft/

https://www.b.dk/kultur/farveglade-slogans-mod-terror#

 

VERDENS BEDSTE SKOLE

 

Klik på filmen og få svaret på, hvorfor Christianshavns Skole er verdens bedste folkeskole. Filmen er optaget af nuværende 9.B, som har fanget en fin del af skolens vidunderlige sjæl.

 

Faglig fordybelse på Christianshavns Skole

Klik på billedet og se filmen

Mælkeby

Klik på billedet og se filmen

Årets første møde i Rettighedsrådet

I dag, den 5. september 2017 har vi holdt vores første rettighedsrådsmøde i dette skoleår på Christianshavns Skole. 

Det var dejligt at se så mange engagerede og motiverede elever. Vi talte om Baselineundersøgelsen, som klasserne skal udfylde her i september, og som danner udgangspunkt for fokusområder og handleplaner i dette første halvår.

Vi glæder os til samarbejdet med eleverne i Rettighedsrådet og eleverne glæder sig til at gøre en forskel for Christianshavns Skole. 

ORIENTERINGSMØDE OM BYGGEPROJEKT

 

.

Se oplægget fra orienteringsmødet d. 26/4-2017 her.