1. skoledag 2016

Så blev det igen 1. skoledag!
Den 12. august tog vi imod de nye forventningsfulde børnehaveklassebørn i gården ved filialen. I år fik alle 106 nye børnehaveklasse børn flag og en rød ballon, som velkomst.
I år startede 106 nye børn på Christianshavns Skole. De nye børnehaveklassebørn blev, som vi plejer, budt velkommen af 2. klasse, som sang "Første skoledag". Efter sang blev alle de nye børn råbt op og fik hver et flag og en flot rød ballon. Vejret var med os - så vi kunne være i gården til alle var råbt op og de mere end 200 forældrene kunne få en kop kaffe bag Philip de Langes fritidshjem mens de nye elever havde deres første time i deres nye klasser.

Vision

I samarbejde med forældre ønsker vi at skabe livsmodige, empatiske og solidariske medmennesker, demokratiske og medskabende samfundsborgere samt kompetente og livsduelige verdensborgere.

Læs hele vores vision her.

Planteprojekt i børnehaveklassen

Vi begyndte planteprojektet med snakken om hvad planter har brug for. Bagefter lavet vi forskelige forsøg med karse og stillede blomster i farvet vand – „Se planter drikke“.
Til sidst tegnede og malede vi blomsterne – Se alle billeder her