1. skoledag for 0. klasse 2018/19

En dejlig solskinsdag i august bød vi vores nye dejlige 0. klasser velkommen på Christianshavns Skole!

Det var fantastisk at se 100 glade børn og deres forældre klar til skolestart. Vi GLÆDER os til at lære jer allesammen at kende, og vi glæder os til at samarbejde med jer. Første skoledag er en helt særlig dag, hvor en ny start på børnelivet begynder. Vi vil sammen gøre os umage for at skabe en dejlig og tryg skolestart for jeres børn.

De bedste hilsner fra pædagoger, lærere og ledelse

Kræmmermarked

Den 8. september havde vi det årlige kræmmermarked i gården foran hovedskolen på Christianshavns Skole. Det er skolebestyrelsen der organiserer, elever og forældre stiller boder op og sælger alt godt fra kælderen, samt en del til ganen.

En del af overskuddet fra hver bod går til Stavnsbofonden, som giver tilskud til elevernes lejrskoler - resten af overskuddet fra dagens salg går til den enkelte klasse eller årgang.

En dejlig solskinsdag med glade børn og en masse fællesskab.

Hvordan vi på Christianshavns Skole arbejder med Målstyret undervisning

Klik på billedet og få svaret på, hvorfor Christianshavns Skole er verdens bedste folkeskole. Filmen fortæller om, hvordan målstyret undervisning kan praktiseres.

Faglig fordybelse på Christianshavns Skole

Klik på billedet og se filmen

Mælkeby

Klik på billedet og se filmen

NYT FRA RETTIGHEDSRÅDET

Rettighedsrådet har lavet en instagramprofil. Klik på billedet for at høre nærmere.

ORIENTERINGSMØDE OM BYGGEPROJEKT

.

Se oplægget fra orienteringsmødet d. 26/4-2017 her.