1. skoledag for 0. klasse 2018/19

OBS OBS OBS OBS

Vi GLÆDER os til at byde alle nye 0. klasserselever velkommen til 1. skoledag torsdag den 16. august kl. 9-11 i Børnebyen, Prinsessegade.

Pædagoger, lærere, nye kammerater og ledelsen fra skolen og fritidsinstitutionen skaber i fællesskab rammerne om en spændende og ikke mindst festlig skolestart.

Vi mødes i Rådhussalen til en fælles velkomst, hvor de fire grupper samles med flag. Herefter går hver gruppe for sig - først med forældre, siden alle børn alene sammen med lærere, medhjælpere og pædagoger.

De bedste hilsner og med ønsket om en god, varm sommer til jer alle

Anni Green Sandhagen

Dimission 2018

28. juni sagde vi farvel til vores fantastisk dejlige 9. klasser. Vi ønsker jer den bedste fremtid.

"Se mod lyset, så falder skyggerne bag jer".

Hvordan vi på Christianshavns Skole arbejder med Målstyret undervisning

Klik på billedet og få svaret på, hvorfor Christianshavns Skole er verdens bedste folkeskole. Filmen fortæller om, hvordan målstyret undervisning kan praktiseres.

Faglig fordybelse på Christianshavns Skole

Klik på billedet og se filmen

Mælkeby

Klik på billedet og se filmen

NYT FRA RETTIGHEDSRÅDET

Rettighedsrådet har lavet en instagramprofil. Klik på billedet for at høre nærmere.

ORIENTERINGSMØDE OM BYGGEPROJEKT

.

Se oplægget fra orienteringsmødet d. 26/4-2017 her.