Åbent hus arrangement for kommende forældre til skolestartere august 2019

Vi holder Åbent hus for alle interesserede

den 7. november 2018, klokken 17 - 19 i skolens gymnastiksal Prinsessegade 45.

Her vil I få en introduktion til, hvad vi er for en skole, og I vil få mulighed for at stille spørgsmål omkring jeres barns

skolestart. Der vil også være mulighed for at blive vist rundt på skolen, så I kan få en fornemmelse for vores fysiske

rammer.

Vi glæder os meget til at se jer

Anni Green Sandhagen

Kræmmermarked

Den 8. september havde vi det årlige kræmmermarked i gården foran hovedskolen på Christianshavns Skole. Det er skolebestyrelsen der organiserer, elever og forældre stiller boder op og sælger alt godt fra kælderen, samt en del til ganen.

En del af overskuddet fra hver bod går til Stavnsbofonden, som giver tilskud til elevernes lejrskoler - resten af overskuddet fra dagens salg går til den enkelte klasse eller årgang.

En dejlig solskinsdag med glade børn og en masse fællesskab.

Hvordan vi på Christianshavns Skole arbejder med Målstyret undervisning

Klik på billedet og få svaret på, hvorfor Christianshavns Skole er verdens bedste folkeskole. Filmen fortæller om, hvordan målstyret undervisning kan praktiseres.

Faglig fordybelse på Christianshavns Skole

Klik på billedet og se filmen

Mælkeby

Klik på billedet og se filmen

NYT FRA RETTIGHEDSRÅDET

Rettighedsrådet har lavet en instagramprofil. Klik på billedet for at høre nærmere.

ORIENTERINGSMØDE OM BYGGEPROJEKT

.

Se oplægget fra orienteringsmødet d. 26/4-2017 her.