Klokkespillet fylder 90!

I anledning af Vor Frelsers Kirkes klokkespils 90års fødselsdag var indskolingen på Christianshavn Skole inviteret på besøg i kirken. Her fik klasserne en rundvisning i kirkens tårn og lidt historiefortællingen om kirkens klokker og det flotte orgel. Da klokken slog 11.00 fik vi spillet "På loftet sidder nissen" på klokkespillet, som kunne høres i gaderne på Christianshavn.
2.v kom helt op i tårnet hvor vi kunne kigge ud over hele København og vi kunne se helt over til vores klasseværelse i Pavillionbyen.

Kræmmermarked

Den 8. september havde vi det årlige kræmmermarked i gården foran hovedskolen på Christianshavns Skole. Det er skolebestyrelsen der organiserer, elever og forældre stiller boder op og sælger alt godt fra kælderen, samt en del til ganen.

En del af overskuddet fra hver bod går til Stavnsbofonden, som giver tilskud til elevernes lejrskoler - resten af overskuddet fra dagens salg går til den enkelte klasse eller årgang.

En dejlig solskinsdag med glade børn og en masse fællesskab.

Hvordan vi på Christianshavns Skole arbejder med Målstyret undervisning

Klik på billedet og få svaret på, hvorfor Christianshavns Skole er verdens bedste folkeskole. Filmen fortæller om, hvordan målstyret undervisning kan praktiseres.

Faglig fordybelse på Christianshavns Skole

Klik på billedet og se filmen

Mælkeby

Klik på billedet og se filmen

NYT FRA RETTIGHEDSRÅDET

Rettighedsrådet har lavet en instagramprofil. Klik på billedet for at høre nærmere.

ORIENTERINGSMØDE OM BYGGEPROJEKT

.

Se oplægget fra orienteringsmødet d. 26/4-2017 her.