Åbent hus-arrangement

OBS OBS OBS OBS

Vi vil gerne byde alle kommende skolestartere og deres forældre til et åbent hus-arrangement onsdag d. 28.02.18 kl. 17-18.30. Vi mødes i Børnebyen, Prinsessegade 74, hvor vi samles omkring hygge og leg.

Kom og møde pædagoger, lærere, nye kammerater og ledelsen fra skolen og fritidsinstitutionen og vær med til at skabe de første rammer om en lærerig, spændende og festlig skolestart.

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Dbh

Anni Green Sandhagen

Rejsegilde

Fredag den 9.2.18 fejrede håndværkere, elevrådet, arkitekter og KEJD rejsegilde for vores kommende nye indskolingsbygning og nye sciencehus.

Der blev holdt taler af skoleborgmester Jesper Christensen, skoleleder Anni Green, rådgivende arkitekt fra Rubow. Der blev råbt de traditionsrige hurra for skolen og fortalt om de mange forventninger vi har til de nye bygninger. Skoleleder Anni Green havde breve med fra eleverne, der blev læst højt og som nu hænger rundt omkring i bygningerne, så håndværkerne bliver mindet om, hvor meget vores elever glæder sig.

Rejsegildet er den fest, som bygherren holder for håndværkere, arkitekt og teknikere, når murene står færdige, bjælkelaget er lagt og tagkonstruktionen rejst. Så anses bygningen for at være etableret, også selv om der endnu mangler meget, før det er klar til at blive taget i brug efter hensigten. Rejsegildet holdes på byggepladsen, med til gildet hører også, at man holder taler.

Hvordan vi på Christianshavns Skole arbejder med Målstyret undervisning

Klik på billedet og få svaret på, hvorfor Christianshavns Skole er verdens bedste folkeskole. Filmen fortæller om, hvordan målstyret undervisning kan praktiseres.

Faglig fordybelse på Christianshavns Skole

Klik på billedet og se filmen

Mælkeby

Klik på billedet og se filmen

NYT FRA RETTIGHEDSRÅDET

Rettighedsrådet har lavet en instagramprofil. Klik på billedet for at høre nærmere.

ORIENTERINGSMØDE OM BYGGEPROJEKT

.

Se oplægget fra orienteringsmødet d. 26/4-2017 her.