I uge 20 havde vi Rettighedsuge, denne gang med fokus på bevægelse og samarbejde.
Eleverne i klasserne på mellemtrinnet – 4., 5. og 6. årgang – blev blandet og sammensat til otte hold, der sammen lavede forskellige aktiviteter.

Eleverne sagde:

• Det var fedt, at vi var delt op i klasserne, så man lærte mange nye at kende.
  • Jeg fik nye venner. Første dag følte jeg mig lidt alene, men allerede anden dag havde man fundet nye venner.
  • Jeg kender mange flere fra skolen og ved hvad de hedder.
  • Ultimate var det sjoveste. Men i grupperne var der nogen der havde en meget lille rolle.
  • O-løb var svært men sjovt; Også hårdt fordi man skulle gå så langt. Det der var sjovt at man fik frie rammer (shh… men vi siger ikke hvorfor det var sjovt)
  • Smashfodbold var også sjovt
  • Skov-stratego var fedt – stedet gav en go stemning for legen og at man kunne gemme sig mange steder; Andre syntes det skulle være et andet sted, hvor det ikke gjorde så ondt hvis man faldt.
  • Flagfootball var godt, fordi man kendte lidt til det fra Rugby
  • Til Basket var der en regel om at pigerne skulle røre bolden en gang – det var godt. Det var fedt, at der var en finale, så man havde noget at gå efter.
  • Det var godt at Fodbold opdelte eleverne i drenge og pigehold, fordi så fik alle spillet mere. Det var fedt når nogle at de gode blev sat på mål, så vi andre også fik en chance for at spille.
  • Der var fokus på hvordan man taler til hinanden på banen; Der var nogen der var meget konkurrencemindede, men det er jo kun for sjov – det er ikke et elitehold eller et stævne.